MOI!

ValokuVAAJA koko Suomen alueella

Kuvaustyylini ikuistaa häitä kuvilla on dokumentaarinen, kuvaan hääpäivänne aitoina tapahtumina puuttumatta hääpäivänne kulkuun. Näin kuvista tulee aitoja joka kuvaa elämän suurta päiväänne. Dokumentaarinen hääkuvaus on saanut suosiota ympäri maailmaa.

Hääpäivänne on mahdollista kuvata aamusta iltaan sisältäen aamuvalmistelut, kirkkoon siirtymisen sekä vihkimisen, hääpotretin sekä juhlapaikalla kuvaamisen iltamyöhään saakka. Kaikkiin kuvauksiin sisältyy aina halutessanne suunnittelupalaveri, jossa käydään läpi juhlan kulku sekä otetaan toiveenne huomioon.

Hääkuvaajana pyrin etsimään mielenkiintoisia ihmisiä, ilmeitä ja asioita häistänne, joita te ette ehdi juhlahumun keskellä välttämättä huomata. Hääpotretin kuvaaminen sijoitetaan nykyisin useimmiten juhlan kanssa samalle päivälle ennen kirkossa vihkimistä tai sen jälkeen, mutta kuvaus myös muina päivinä on mahdollista! Hääkuvaus luonnossa antaa loistavat mahdollisuudet sekä perinteisiin hääpotretteihin, että erikoisempiin kuviin. Hääkuvaus miljöössä onkin kaunis ja nykyaikainen tapa ikuistaa tärkeä päivänne, sekä saada virallinen hääkuva kauniissa ympäristössä.

Häiden jälkeen saatte hääkuvat täysiresoluutioisina alkuperäiskoossa täydellä teettämisoikeudella.

Häävalokuvaukseen on syytä panostaa, sillä häistä jää puolison sekä sormuksen lisäksi jäljelle valokuvat.

Monista, etenkin kesäviikonlopuista tulee todella paljon kyselyitä joten ota yhteyttä ja varaa ajoissa. Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä!

Portfolio

Tutustu kuviin

Ohesta pääset tutustumaan esimerkkikuviin. Mikäli kiinnostuit niin ota rohkeasti yhteyttä!

Kysy lisää

Ota yhteyttä